I 2018 blev Scandidact eneforhandler af iSandBOX i de nordiske lande. Et øget fokus på fremtidens muligheder indenfor digital branding og mediedidaktik har allerede gjort iSandBOX til et populært redskab indenfor både læring, terapi og underholdning.

Scandidact er en moderne virksomhed med tre forretningsområder. Vore kunder er primært i Danmark, men vi eksportere også vore produkter globalt. Vort mål er og har altid været at levere og servicere kvalitetsprodukter, hvor design og brugervenlighed går op i en højere enhed. Vi er hele tiden på udkig efter nye produkter, der kan komplimentere vore nuværende. Derfor har du en ide eller produkt der kunne være interessant, så Kontakt os.

Biologi - Natur/Teknik: Scandidact har siden 1969 været aktør på dette marked og hvor vi sælger til det offentlige, industri, men også til private.

Bioscience: Dette forretningsområde kom til i 1972, hvor vi sælger forskningsudstyr til det offentlige, samt førende danske virksomheder.

Sundhed: Er det nyeste område som blev etableret i 2002. Her er kernekompentencen anatomiske modeller og simulatorer der afsættes inden for det offentlige samt industri.

Lidt historie.
Scandidact blev etableret i 1969 af konservator Ole Nielsen, og beskætigede sig med salg af undervisningsmaterialer - primært til biologi - på alle niveauer fra børnehaveklasse til gymnasium, til tekniske skoler, naturskoler, hospitaler og universiteter, samt private virksomheder. Han drev virksomheden med succes og overdrog i maj 2011 sit livsværk til nye ejere.