Frequently Asked Questions

 • Hvad er de fysiske dimensioner på iSandBOX?

  I øjeblikket fås sandkassen i 6 versioner: Standard, Mini, Small (sandkasse med projektor, dybdesensor og computer), samt Lite (metalkasse med projektor, dybdesensor og computer til ophæng). Endelig har vi nyeste skud på stammen - bordmodellen Micro, samt den handicapvenlige 'Childrens Hope' med hæve/sænke-bord.

  iSandBOX Standard dimensioner: B*H*D = 170cm * 250cm * 130cm. Vægt: 160kg uden sand
  iSandBOX Mini dimensioner: B*H*D = 116cm * 206cm * 94cm Vægt: 130kg uden sand
  iSandBOX Small dimensioner: B*H*D = 107cm * 220cm * 78cm. Vægt: 27kg uden sand
  iSandBOX Lite dimensioner: B*H*D = 46cm x 36,5cm x 27cm. Vægt: 16kg uden sand
  iSandBOX 'Childrens Hope': B*H*D = 160 x 115 x 205cm (op til 240cm). Vægt: 200kg uden sand

 • Hvor kan man bruge en iSandBOX?

  iBørnehaver, SFO'er, skoler, gymnasier, vandværker, spillehaller (møntindkast kan tilføjes) og indendørs legepladser, indkøbscentre, museer og udstillinger.

  iSandBOX bruges pt. til læring, såvel som underholdning i hele Skandinavien, f.eks. på Kalundborg Gymnasium, Vrigsted Efterskole, Peder Lykke Skolen, SEA LIFE i Helsinki, Norges Arktiske Universitet, Observatoriet i Brorfelde, Skolecentret i Hirtshals og mange flere. 

 • Diverse pinkoder

  Til det lokale WiFi er koden: 12345678. Til indstillingerne, hvor den beder om en pinkode er den: 80000008.

 • Hvilket sand er det bedste til iSandBOX?

  Almindeligt småkornet og vasket sandkassesand, som kan købes hos diverse byggemarkeder. Sandet skal være blødt og ikke så fint at der dannes støv. Jo lysere sandet er, desto bedre projektion. Hvis sandet er en smule vådt formes det nemmere, men man mister en del af detaljegraden i projektionsbilledet jo grovere sandet er - det gælder om at finde . Man kan med fordel bruge en UV-lampe en gang om måneden til at rengøre sandet - eller udskift det efter behov.

 • Hvad gør jeg, hvis sandkassen ikke virker?

  Kontakt vores engelsktalende tekniske support, og du vil få et svar i løbet af 24 timer.

 • Hvordan samler jeg iSandBOX?

  En detaljeret samlevejledning følger med sandkassen. Alle nødvendige værktøjer og skruer/møtrikker/spændskiver er også inkluderet. Skulle noget mangle, så kontakt Scandidact. Alle sandkasser samles og testes, inden de igen skilles ad og pakkes inden afsendelse.

 • Kan vi anvende iPad i stedet for den inkluderede android-tablet??

  Denne mulighed har mange efterspurgt på og app’en til iPad er derfor under udvikling.

 • Hvordan modtager jeg iSandBOX Software og tager denne i brug?

  Hvis du har købt iSandBOX Small eller softwaren alene, bedes du gennemgå computer og systemkrac og sikre dig at jeres system passer til disse. Efter køb modtager du et link til download af installationsprogram, sammen med et ID og password til aktivering af softwarens licens. Alle sandkasser kalibreres inden afsendelse. I nogle tilfælde kan eks. linsen have forskubbet sig under transporten og en ny kalibrering er nødvendig - UTS technical support kan hjælpe med at installere og kalibrere sandkassen via TeamViewer. Dette kræver blot at sandkassen er tilsluttet en kraftig netforbindelse.

 • Kan man deaktivere knapper og skærm?

  Det er desværre ikke muligt at slukke skærmen - men navigations-knapperne kan deaktiveres ved at trække stikket ud i computerens bagpanel. Er du i tvivl om, hvilket stik, så kontakt Scandidact. Endelig kan modellerne også tilpasses med eller uden skærm helt efter jeres ønske.

   

  DSC08122 - deaktiver knapper_1

   

 • Hvilken garanti giver I på sandkassen?

  Scandidact giver 12 måneders garanti på tekniske og digitale komponenter. Hvis noget går i stykker i denne periode udskiftes delen uden beregning - inkl. fragtomkostninger for den nye del. På selve sandkassen gives 24 måneders garanti. Garantien gælder ikke fysisk skade eller fejl, der skyldes fugtskader eller skader ved lav temperatur. Garantibevis med alle detaljer og forhold modtages sammen med sandkassen.

 • Kan iSandBOX laves i andre materialer og dimensioner?

  Ja, det er muligt. Producenten har stor erfaring i design og produktion af udstyr. Vi kan derfor udvikle iSandBOX til netop jeres behov og med brug af forskellige materialer, som eks.: metal, glas, plastik, træ, gummi, læder m.fl.

 • Hvad er leveringstiden for en iSandBOX?

  Produktion og levering efter 5-6 uger fra bekræftet ordre.

 • Hvad er leveringsbetingelserne for iSandBOX?

  iSandBOX leveres som oftest med lufttransport til København/Billund Lufthavn. Herefter transporteres den med fragtmand. Prisen inkluderer fragt, indfortoldning, moms og afgifter og dør-til-dør levering.

 • Hvor meget sand skal der bruges til Standard versionen?

  Den anbefalede mængde er 300-350kg, maksimum er 400 kg (0.25-0.3 m3).

 • Ved hvilken loftshøjde skal iSandBOX Lite installeres?

  Lite versionen skal installeres vertikalt med kameraet placeret nedad parallel med gulvet, og ud for centrum af sandreservoiret. Afstanden mellem sandreservoirets bund og sensoren bør være 170-180 cm. Det projekterede billede ændres med højden, hvor iSandBOX installeres.

 • Hvad er iSandBOX strømforbrug?

  iSandbox kræver blot en 220 V stikkontakt. Standard og Mini versionerne har en computer (sensor og evt. møntindkast forsynes herigennem) på 450 W + 270 W projektor + 60 W skærm, total: 780 W. Lite versionens strømforbrug er 720 W.